top of page

De stora förändringarna sker i livets mellanrum

Uppdaterat: 19 juli 2022

Det finns ett magiskt mellanrum i dina andetag, i stunden mellan inflöde och utflöde ...

Du vet den där känslan när du tagit ett djupt andetag, när du andats in och precis innan du ska andas ut. Där när tiden försvinner och du bara existerar. Där finns ett magiskt mellanrum i livet.

Prova. Blunda och prova att vara i ditt eget hål i rymden, i tiden, i mellanrummet


.Livet består av flera mellanrum som vi ofta bara rusar igenom.

Rusar igenom för att det smärtar, för att vi inte förstår, för att vi har bråttom.

Stunden när du inte vet om du är vaken eller sover men ändå bestämmer över din natt och din dag. Ögonblicket som blir en evighet när du ser in i ögonen på den du älskar. Evigheten när du låter dina tankar vara fria att vandra runt i ett stilla dagdrömmeri, i en längtan och i tidlös villkorslöshet. Smärtan i en förlust av vänskap, hälsa, kärlek, mening ... som blir så outsägligt intensiv så att allt annat försvinner.


Men också när tiden stannar i njutningen av den makalösa soluppgången, av havets föränderlighet, av en mjuk kyss, av hud mot hud, av första matbiten efter fastan ...

Mellanrummen i livets väntrum kan bli din nya kraftkälla om du törs stanna där lite lite längre. Om du törs bara vara i ditt andetags ingenmansland utan att tänka på varken in eller ut eller in igen. För att vara i något som "egentligen" inte finns i ett ögonblicks ögonkast är mod och medvetenhet. Att sluta leta efter något som bara kommer när du slutat leta är visdom och insikt.

Att släppa taget om bilden av sig själv och låta en annan skapas av ögonblicken som väntar i väntrummen mellan andetagen ... det är förändring genom skapas genom livets egen förmåga att skapa det bästa för dig.


Idag kan du starta en ny medvetenhet om den förändringens makt som bor i dig. Idag kan du också hedra livets första väntrum - livmodern. Där vi alla har vilat i en skapande väntan. Livmodern i din Moder. Vem hon än är, hur hon än var så bar hon dig. Livmodern i dig, i kosmos, i Jorden. Universums Moder - din Moder - Jordens Moder - Livets Moder.


Ta ett djupt andetag bara för att du kan. Vänta en stund. Känn ditt eget livs vibration skapas i mellanrummet. Njut av att andas ut, av att ta din plats i världen. Makten är din och modet och Modern och livet i evighet...


Blessings & Love"Mellanrummen i livets väntrum kan bli din nya kraftkälla om du törs stanna där lite lite längre. Om du törs bara vara i ditt andetags ingenmansland utan att tänka på varken in eller ut eller in igen."


Comments


bottom of page