top of page

I krigets skugga förändras vi alla

Den du var igår är inte den du är idag eller den du blir imorgon ...

Vi lever alla i KRIGETS SKUGGA. Var krig än utspelas är vi alla delaktiga. Ingen är opåverkad. Ingen står utanför. Ingen kan blunda. Ingen. Vi kan försöka vara neutrala, rationella, objektiva, avståndstagande, stänga av och göra annat. Vi kan göra det vi måste för att klara livet och vardagen, för att inte gå sönder, för att kunna fokusera.


Men vi är alla en del av mänskligheten och varje enskild människa är uppkopplad på det kollektiva medvetandet där all information finns, där förbrytelser registreras, där läkning startar och enskilda smärtor fördelas för att bäras och förlösas av oss alla.

Hur vi än hanterar krig är vi alla en del av ett gigantiskt nätverk. Genom den kosmiska webben går trådar till oss alla med solidaritetens förståelse, med absolut sann information och gudomligt intelligenta lösningar.

Genom nätverket går energitrådar in i våra nervbanor, våra celler, märg och ben som förenar mänsklighetens delar med varandra. Vi kan lyssna, känna, se det. Eller inte. Vi kan vara medvetna om det. Eller inte.

Ingen kommer undan. Alla påverkas av krig, av våld, av aggression. Drömmar trasas sönder, prioriteringar förändras, nuet blir viktigare än pensionen. Den svaga blir stark, den blyge blir modig, barn blir vuxna för fort och vuxna blir som barn. Kanske märker du förändringen på ditt husdjur, på din hud eller mage. Kanske känner du krigets smärta och ångest i din kropp. Kanske brister ditt hjärta av empati och längtan efter att ge omsorg till de som lider. Kanske ser du annorlunda på livet, tänker annorlunda, vill annorlunda.

Ingenting är idag som det var igår. Allt är förändrat.

Kriget i Ukraina är ett av många blodiga krig och katastrofer på vår jord. Men det är så nära. Så nära så vi måste fråga oss varför. Varför är kriget så nära? Vad ska kriget lära mig? Vad ska kriget väcka inom mig, vad ska jag se, förstå och känna inom mig? Vad vill jag ska förändras? Vem vill jag vara?


Krig förändrar oss, förändrar dig som inget annat kan. Plötsligt är allt annorlunda och du måste förhålla dig till det som är verkligt och overkligt just nu. Plötsligt blir allt skarpare, tydligare och du märker att du är en annan idag mot igår. Plötsligt inser du att du kan bli en annan helt ny imorgon. Plötsligt blir krigets skugga annorlunda när du inser att du har makten att bestämma över vem du vill vara imorgon.


Ingen annan än du har MAKTEN över vem du är. Så du kan lämna skuggan för att visa dig som den du verkligen är i Ljuset där liv skapas.

Krig är ett helvete på Jorden. Men i krig finns också små välsignelser. Och om du vill kan du ta del av välsignelserna imorgon. Eller själv vara en välsignelse för Jorden ... Makten är din. Alltid din.


Blessings & Love"Hur vi än hanterar krig är vi alla en del av ett gigantiskt nätverk. Genom den kosmiska webben går trådar till oss alla med solidaritetens förståelse, med absolut sann information och gudomligt intelligenta lösningar. Genom nätverket går energitrådar in i våra nervbanor, våra celler, märg och ben som förenar mänsklighetens delar med varandra."
"Makten är din. Alltid din."


Comments


bottom of page