top of page

Var väldigt rädd om ditt hjärta

Det är smartare än din hjärna ...

En absurd mening i sig kanske. Rädd och hjärta hör inte ihop. Men du befinner dig i ett aldrig tidigare skådat energetiskt inferno där ditt hjärta står på spel.


Alla vill beröra ditt hjärta. Ditt hjärta vill bli berört. Ditt hjärta vet att det genom att beröras leder dig till en annan medvetenhet om mänskligheten, till en djupare mer kärleksfull medvetenhet om sambanden mellan människor. Ditt hjärta vet och vill. Men jisses vad det krigas om ditt hjärta!

Inte bara att beröra dig för ditt eget bästas skull utan för att skrämma dig.

Där kommer rädd in. Det pågår ett krig om ditt hjärta som inte har med kärlek att göra. När ditt hjärta och mitt hjärta och så många hjärtan som det bara går berörs och öppnas och går samman sker mirakel i kärlekens solidariska namn.

Mirakel som ingen propaganda kan förminska eller bomba sönder. Mirakel som handlar om livet och inte döden. Mirakel som förstår sanningens språk men dissar lögnens.

Kriget om ditt hjärta vill skrämma dig.

Skrämma dig med hot, med ord, med fingret på avtryckaren. Skrämma dig till passivitet, till tystnad, till att vända dig bort från det som sker. Skrämma dig till att sluta granska, kräva, begära hederlighet och ärlighet från banker, företag, stater och politiker. Skrämma dig till att glömma vad det egentligen handlar om - DITT hjärta.


Ditt hjärta är smartare än någons hjärna och håller framtidens intelligens i sina kammare. Ditt hjärta kan både engagera sig känslomässigt och fatta kloka beslut simultant. Ditt hjärta kan kommunicera med din egen själ och andras utan något annat språk än godhetens ordlösa intelligens.


När du stänger ditt hjärta stänger du ner din själs hela hårddisk. När du stänger ner ditt hjärta förlorar du kontakten med din hjärna, med din själ, med ditt högre medvetande. Du förlorar kontakten med ditt förflutnas bästa minnen, med din historias visdom och din framtids hav av möjligheter. Du förlorar kontakten med dig själv.


Och det vill ondskans makter att du ska göra så de skräms, de hotar, de sätter sina skjutglada fingrar på kärnvapenknappen och säger till dig att inte bry dig, att vända bort blicken. Du klarar allt men inte om du stänger ditt hjärta i rädsla för det okända.

Du har alltid levt i ett okänt landskap, navigerat utan annan kompass än ditt hjärta och din själ. Du klarar även av detta.

Krig, räntehöjning, prischocker, oljeblockader, ransoneringsplaner, bensinpriser, sjukvårdskris, flyktingvåg, försvarssamarbeten, sunda och osunda allianser över gränserna ... Verkligheten förändras snabbt men du är snabbare.

Du klarar av att parera och skydda ditt hjärta från desinformation, pseudo-andliga, wanna-be-coacher, uppviglare, mansgrisar i feministkostymer, fundamentalister i alla läger, folkmordsförnekare, ryska infiltratörer, Putinister och alldeles riktiga nazister ...

Skydda, var rädd om men stäng aldrig ditt hjärta igen!

Mitt hjärta välkomnar ditt hjärta att stå som vinnare när stridsdammet lagt sig, när inflationen sjunker igen, när uppbyggnaden tar fart och den fossilfria energin snurrar runt i våra solidariska ekonomiska system över världen. Det tar ett tag men andetag för andetag, pulsslag för pulsslag vinner ditt hjärta. Tillsammans. Aldrig ensam.

Så andas in kärlek, frid och glädje till ditt hjärta under Nymånen, Solförmörkelsen, Beltane och Valborgsmässan och var beredd. Tänd ett ljus, se på solen och månen och elden och minns vem du egentligen är. Var rädd om ditt hjärta. Det behövs! DU behövs.

Blessings & LoveBlessings & Love


"Mitt hjärta välkomnar ditt hjärta att stå som vinnare när stridsdammet lagt sig, när inflationen sjunker igen, när uppbyggnaden tar fart och den fossilfria energin snurrar runt i våra solidariska ekonomiska system över världen. "


Comments


bottom of page