Reiki Grundkurs / Steg 1

För aktuella kursdatum se ...

Väck din egen helande förmåga och väx i din andlighet. Sänk din stressnivå, öka välbefinnandet och rensa i ditt fysiska system.

 

Reiki Fortsättningskurs / Steg 2

För aktuella kursdatum se ...

Använd Reiki oberoende av tid och rum. Sänd Reiki till det förflutna, till nuet eller framtiden. Manifestera mål och drömmar.

Öka effekten med kristaller.

 

Reiki ART / ReikiMaster 3A

För aktuella kursdatum se ...

Avancerad utbildning med fokus på ditt växande och dina helande förmågor. Nya tekniker, andlig kirurgi, Mastersymbol och kraftfull frekvenshöjning.

 

Reiki Master 3B

För aktuella kursdatum se ...

Påbyggnad efter Reiki ART / ReikiMaster 3A när du vill bli fullständig Reiki Master. Två heldagar samt återträff.

 

Reiki Master 3

För aktuella kursdatum se ...

Den fullständiga utbildningen till Reiki Master när du bestämt dig för att lära dig initiera och förmedla Reiki till andra. Allt i ett steg på tre heldagar samt återträff.

 

Reiki Repetition alla steg

För aktuella kursdatum se ...

Repetera en kurs med 1000 kronors avdrag på kursavgiften om du har diplom från mig eller annan ReikiMaster oavsett gren. Gäller ej om du gått distanskurs. 

 

Lärare är Maria Nylow

Reiki Master och Karuna Reiki ® Master med över 10 års erfarenhet av behandlingar och kurser. Reiki-verksamheten sker på Svenska Skolan för Reiki och Karuna, www.reikikaruna.se

Varmt välkommen att ta kontakt med Maria på nylow@tele2.se eller 070-4559010

 

 

 

 

 

Reiki

 

 

Reiki är en naturlig energimetod för stressreducering och djupavslappning som har sina moderna rötter i Japan och Tibet. Oberoende av religion och nationalitet används Reiki av människor privat och professionellt över hela världen.

 

Ordet Reiki kommer från två japanska ord –rei och ki. Kort kan Reiki översättas till universell livsenergi.

 

Reiki balanserar störningar i kroppens energisystem och stärker kroppens egna läkningsprocesser. Genom mjuk och stilllsam beröring aktiverar Reiki kroppens eget lugn-och-ro system och produktionen av endorfiner ökar. 

 

Det är en riskfri och kostnadseffektiv omvårdnads- och behandlingsmetod som används bland annat på sjukhus i Portugal, England, USA och Australien.

Skatteverket klassar Reiki som friskvård och Svenska Skolan för Reiki och Karuna är anslutna till FriskvårdsChecken. 

 

Reiki är en effektiv och djupgående energimetod som verkar på flera plan. Liksom akupunktur och andra alternativa metoder arbetar Reiki med att stärka och balansera den energi som ständigt flödar i våra kroppar. När energin inte flödar fritt påverkas vår hälsa och vårt välbefinnande.

 

Metoden används bland annat för att lindra och lugna vid stress, smärta, spänningar och utbrändhet. Reiki är också god hjälp vid sömnsvårigheter, för ökad kreativitet och självkännedom, vid balansering och utrensning av gifter och slaggprodukter. Reiki är en fantastisk metod för långsiktig personlig utveckling och djupa livsinsikter!

 

Metoden är lätt att lära sig och praktisk att använda. En del lär sig för att skapa harmoni och lugn i sin egen kropp och sitt liv. Andra för att kunna hjälpa sina närmaste eller för att arbeta som Reiki-terapeuter. Just enkelheten och tillgängligheten i kombination med den lindrande och lugnande effekten gör att Reiki ständigt växer i Sverige och utomlands. Var och en med ett varmt hjärta och mjuka medvetna händer kan lära sig Reiki. Möjligheterna är sedan oändliga.

 

 

Reiki utbildning

Alla kan lära sig Reiki - att ge helande och utvecklande behandlingar. Du behöver inte vara född med några speciella förmågor eller egenskaper. Grunderna lär du dig på en helgkurs och bär sedan med dig hela livet. Använd din Reiki-förmåga på dig själv (viktigast!) och på andra människor eller på djur, växter, mat, dryck ...

Du bestämmer själv hur långt du vill ta dig på din Reiki-resa - från grundkurs via fortsättning, avancerad Reiki och till lärare med egna kurser... 

Följ ditt hjärta och dina drömmar - bara du vet vart de ska leda dig.

www.reikikaruna.se finns mer att läsa om de olika Reiki-kurserna.

 

Reiki behandling

Alla behöver få en energi-påfyllning då och då. Liksom fysisk massage

är bra för leder och muskler är Reiki bra för din inre cirkulation och återhämtning. Ibland behöver man dock mer helande energi och då är regelbundna behandlingar ofta det bästa. Alla kan vi gå igenom svåra perioder i livet - på alla plan och inom alla områden - Reiki kan ge dig den extra energi, förståelse, vila eller läkekraft som du just nu behöver.

www.reikikaruna.se/behandlingar1.html  finns priser och alternativa behandlingspaket.