top of page

Det enda som ger kraft åt ONDSKAN är när de GODA går vilse

Det är NU som du visar vem du är och vilken väg du väljer för din framtid ...

Nu skapar vi den HISTORIA som våra barnbarn förhoppningsvis lever för att lära sig om Vem är du i denna historia?

Nu är tiden här att kliva fram eller likgiltigt backa tillbaka. Nu är det dags för var och en att bekänna färg. Nu är du framme vid en punkt i din själs resa då du visar vem du är. Nu är vi som mänsklighet framme vid den vändpunkt som vi alla väntat på. Det är nu som du hittar din mening, din roll, dina uppdrag. Det är nu som du kan glänsa i din andliga medvetenhet.

För det är nu som vi har möjlighet att välja godhet eller ondska.

Det är nämligen så sabla enkelt just nu. Gott eller ont. Kärlek eller destruktivitet. God ambition eller likgiltighet.

Universum har gjort det så enkelt för oss, så tydligt för oss. Universum ger mänskligheten möjlighet att transformeras genom villkorslös empati, solidaritet och kärlek. Här och nu. Människa för människa.

Vi följer den plan vi själva designat som själar. Vi ska växa genom hjärtats val och känslor. Vi ska växa genom kärlek. Och det gör vi just nu. För så var det tänkt för länge sedan.

Planen är sådan att mänskligheten ska förändra Jordens förhållanden genom GODHET, genom att välja SOLIDARITET och HJÄLPSAMHET.

Vi ska transformera med god energi, med vänliga val och kärleksfulla handlingar. För när människan ger, ber och hjälper villkorslöst med hjärtat transformeras den människan. Och då transformeras Jorden genom godhet och inte genom fler krig.

Glasklart eller hur?

Men på vägen hit går en del VILSE. De tar fel i rondellen, hamnar i diket, håller kartan upp och ner, misstolkar vägskyltar och missar alla möjliga avfarter till verkligheten. De hamnar i ett sorts ingenmansland där världen tolkas efter Platons antika teorier eller ryska dataklusters inplanterade chansningar. De fastnar i modernare antisemitiska konspirationsteorier som inte ens upphovsmakarna tror på, teorier byggda på noga valda lögner som sakta stänger av det normala kritiska tänkandet och hjärnans logiska funktioner. De väljer att blunda, att vara passiva, att vara styrda, att vara manipulerande, att vara likgiltiga, att vara överlägset okunniga. Det finns de som gått riktigt vilse i pannkakan. Det finns de som det är synd om på riktigt. En del kan säkert lära sig läsa kompassen igen. En del kan säkert inse att de manipulerats och lurats av de falska Youtube-profeterna.


För jag tror på det GODA i MÄNNISKAN. Jag TROR ATT DET GODA kan växa igen om det ges grogrund och frihet. Jag tror nämligen att ondskan exponeras så tydligt för att människan ska VÄLJA KÄRLEK.

Varje människa. Inte en elit eller en klick "upplysta" som fått sina högre frekvenser i flingpaketet. Inte bara nu utan för all tid.

Det är så vi vinner över ondskan. Med mänsklig godhet, frid och fred. Med karta och kompass, vänlighet till de vilsna som vill hem igen och en tydlig markering att antingen är man för ljuset eller så är man för ljuset... För det är där vi är i tiden.

Slava Ukraini

Blessings & Love"Det finns de som gått riktigt vilse i pannkakan. Det finns de som det är synd om på riktigt. En del kan säkert lära sig läsa kompassen igen. En del kan säkert inse att de manipulerats och lurats av de falska Youtube-profeterna."
"Ondskan förlorar när godheten växer."


Comments


bottom of page