top of page

tors 02 juni

|

Chalice Well Gardens

Kom hem till ditt hjärta - Avalon/Glastonbury Retreat (1)

En Hjärtats vandring med Maria Magdalena & Lady of Avalon Höj din vibration i kärlek, frid, glädje & tacksamhet 21 - 24 juli 2022

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Kom hem till ditt hjärta - Avalon/Glastonbury Retreat  (1)
Kom hem till ditt hjärta - Avalon/Glastonbury Retreat  (1)

Tid och plats

02 juni 2022 15:00 – 03 juni 2022 15:00

Chalice Well Gardens, Glastonbury BA6 8DA, Storbritannien

Om evenemanget

Välkommen på en retreat i samtal, tystnad, samhörighetens glädje, stillhet, lugn vandring, upplevelser av det inre och yttre landskapet, befriande insikter och bedårande utsikter.

En andlig, kvinnlig och mänsklig retreat för dig som behöver tid och ro att gå djupare in i dig själv i ny livsglädje, självmedkänsla och feminin urkraft.

En hjärtats återhämtning och återfärd in i sin djupaste källa av gudomlig identitet och förmåga att älska utan förbehåll.

En kroppslig omstart för att bli mer ett med själens och livets underbara plan för dig, för att vibrera i harmoni med dina högsta visioner för dig.

Du välkomnas av de unika energier som håller Jordens hjärtchakra öppet och tillgängligt för alla som andas luften och dricker av källornas friska vatten.

Du omfamnas av Avalons feminina och maskulina väsen som färdas med vatten och vind, genom jord och eld för att leda din kropp och ditt hjärta.

Du möter Lady of Avalon och hennes prästinnor som kommer ur dimmorna för din skull, möter Avalons änglar som färdas mellan hjärtats tider och platser.

Och självklart väntar Maria Magdalena på dig för att vandra vid din sida, hålla din hand, din kropp, ditt hjärta, din själ när du släpper taget och låter det förflutna lämna dig och ersättas av det största som finns – frid, glädje, kärlek och tacksamhet.

Dina fötter smeks av det mjuka gräset, badar i källornas uppfriskande healingpool, vandrar uppför trapporna till the Tor, vilar under äppelträden som gett Avalon sitt namn.

Ditt hjärta får möjlighet att växa och läka genom älvornas vackraste dans, genom änglarnas omfamning, genom Lindens stilla berättelser om markernas minnen om prästinnornas mod och riddares beskydd i kärlekens tjänst.

Minnen om mystik och själens längtan efter ceremonins magi vaknar med korparnas flykt ovanför din vilande kropp, flödar med Jordens kraft in i ditt väntande hjärta.

I tystnaden hittar du nya ord, nya insikter och större visioner.

I stillheten hittar du kraften att fortsätta vandra på den väg du väljer.

I glädjen hittar du uppstigningens uppfriskande lätthet och självinsikt.

I samtalen hittar du förståelsen för din evighet, ditt ursprung och din unika gudomlighet.

I systerskapet hittar du ditt hjärta.

Sommarens retreat i Glastonbury öppnar för ett djupare mer insiktsfullt möte med dig själv på Avalon´s stigar genom den urgamla feminina visdomen.

Ditt hjärta öppnar också upp dig för Rosens systerskap där Maria Magdalena aktiverar din inre Prästinna genom Rosornas gudomliga kraft och kärlek.

Retreaten är öppen för alla som valt att leva som kvinnor av idag.

Kursavgift 6500 sek 

Detta inkluderar inträde till Chalice Well alla kursdagarna, övriga inträden, all kurstid och kursmaterial.

Varmt välkommen att ta din plats i tiden, att minnas vem du egentligen är, vad du vill och varför du lever som kvinna på jorden just idag.

Dela detta evenemang

bottom of page